Στόχος

Τα τελευταία χρόνια, και ιδιαίτερα μετά το 1978 με τη γέννηση της Louise Brown, του πρώτου ‘μωρού του σωλήνα’, ο τομέας της αναπαραγωγικής ιατρικής έχει γνωρίσει εντυπωσιακές και πολλές φορές επαναστατικές μεθόδους στην αντιμετώπιση της ανθρώπινης υπογονιμότητας. Δίνεται έτσι η ελπίδα σε ζευγάρια που βρίσκονται στην αναπαραγωγική ηλικία και συναντούν δυσκολία στη σύλληψη, να αντιμετωπίσουν με επιτυχία το πρόβλημά τους, όχι μόνο με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά και με την ενδοκυτταροπλασματική τοποθέτηση σπερματοζωαρίου στο ωάριο (ICSI), ανάλογα πάντα με το πρόβλημα που βιώνει το ζευγάρι.

Στόχος του Κέντρου μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδα στα ζευγάρια με προβλήματα υπογονιμότητας, εφαρμόζοντας τις πλέον εξελιγμένες και σύγχρονες μεθόδους της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Στο φιλικό περιβάλλον του Κέντρου μας, η προσέγγιση του προβλήματος γίνεται με τρόπο επιστημονικό, αλλά ταυτόχρονα προσιτό και κατανοητό, ώστε τα ζευγάρια να αντιμετωπίζουν την διαδικασία της θεραπείας χωρίς φόβο, με εμπιστοσύνη και ενθουσιασμό. Πεποίθηση μας είναι ότι το σωστά ενημερωμένο ζευγάρι κάνει τις καλύτερες επιλογές μετέχοντας έτσι ουσιαστικά στην διαδικασία της θεραπείας του. Στο Κέντρο μας επίσης, παρέχονται και όλες οι άλλες ιατρικές υπηρεσίες που αφορούν ένα Μαιευτικό – Γυναικολογικό ιατρείο, όπως ετήσια παρακολούθηση γυναικών (τεστ Παπανικολάου, ενδοκολπικό υπορηχογράφημα, ψηλάφηση μαστών), ορμονικός προσδιορισμός, παρακολούθηση εγκυμοσύνης κλπ. Επιδιώκοντας επίσης την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, το Κέντρο μας έχει συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας καθημερινά, γεγονός που επιτρέπει στα εργαζόμενα ζευγάρια την καλύτερη δυνατή επιλογή χρόνου της επίσκεψής τους.

Neogenesis

  • Κηφισίας 3, Μαρούσι, 15123, Αθήνα

  • +30 210 6828150-2

  • +30 210 6836090

  • ivf@neogenesis.gr