Γιατί να επιλέγετε τη Neogenesis

Μάθετε ποιά είναι τα πλεονεκτήματα που μας κάνουν ξεωριστούς!

Διαβάστε Περισσότερα

Εξωσωματική γονιμοποίηση – Πρωτοποριακές τεχνικές

Στο Κέντρο μας χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές τεχνικές

όπως εμβρυομεταφορά βλαστοκύστεων, υποβοηθούμενη εκκόλαψη και IMSI

Διαβάστε Περισσότερα

Πολυκυστικές ωοθήκες

Έλεγχος – αντιμετώπιση απλών πολυκυστικών ωοθηκών και συνδρόμου πολυκιστικών ωοθηκών

Διαβάστε Περισσότερα

Νέα Μέθοδος Σπερματέγχυσης – IUTPI

Προωθεί το σπέρμα στις θέσεις γονιμοποίησης

Διαβάστε Περισσότερα

Δρ Μαμάς Λεωνίδας, MD, FEBOG

Ο Δρ. Λεωνίδας Μαμάς γεννήθηκε στην Κάρυστο Ευβοίας όπου ολοκλήρωσε τις εγκυκλίους σπουδές. Σπούδασε ιατρική στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – αποφοίτησε το 1971. Υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό. Ειδικεύτηκε στην Μαιευτική & Γυναικολογία στο Μαιευτήριο Μαρίκα Ηλιάδη (Έλενα) από όπου έλαβε τον τίτλο ειδικότητος το 1978.

Μάθετε Περισσότερα

Aναζωογόνηση των ωοθηκών και του ενδομητρίου με PRP

Aναζωογόνηση των ωοθηκών και του ενδομητρίου με PRP (Platelet Rich Plasma, πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα) για τη θεραπεία της υπογονιμότητας

Μάθετε Περισσότερα

Νέα Μέθοδος IUTPI

Νέα μέθοδος Σπερματεγχυσης. Ειδικό καινοτόμο μητροσκόπιο στεγανοποιεί τον τράχηλο ανώδυνα και τα 10ml καλλιεργητικού υλικού με σπέρμα προωθούνται στις θέσεις γονιμοποίησης. Ποσοστό επιτυχίας έως 30%, τριπλάσιο σε σχέση με την κλασσική IUI με 0,4mL. Τα άριστα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Fertility and Sterility.

Μάθετε Περισσότερα

Ενδομητρίωση
Endophol

Νέο συμπλήρωμα διατροφής φυσικής – φυτικής προέλευσης

 

ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ
endophol.gr

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
6974441185

Μάθετε Περισσότερα

Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης & Γονιμότητας Αθήνα – Μαρούσι

Ανάμεσα στα καλύτερα κέντρα εξωσωματικής στην Αθήνα, είναι το Neogenesis, το οποίο εδώ και χρόνια παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε ζευγάρι που θέλει να αποκτήσει παιδί, με μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Με το κέντρο εξωσωματικής και γονιμότητας, συνεργάζονται κορυφαίοι γυναικολόγοι, εξειδικευμένοι ανά κλάδο και πάθηση. Καθημερινά ραντεβού για οτιδήποτε σας απασχολεί. Έγκαιρη διάγνωση, εξατομικευμένη αντιμετώπιση!

 Δωρεά Ωαρίων

Το πρόγραμμα δωρεάς ωαρίων του Κέντρου μας, απευθύνεται σε γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά και αδυνατούν να παράγουν δικά τους ωάρια.

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας του Κέντρου μας οφείλονται στην αυστηρή επιλογή των δοτριών και τη νεαρή τους ηλικία, 20 έως 25 ετών.

 Τελευταία Νέα

  • Νέα Μέθοδος Σπερματέγχυσης – Ενδομητροσαλπιγγοπεριτοναική , IntraUteroTubalPeritonealInseminatio (IUTPI)

    Με 10κεκ. Εγχεόμενου καλλιεργητικού υγρού με τα σπερματοζωάρια, ενώ η κλασσική σπερματέγχυση γίνεται με μόνο 1κεκ. Με τη νέα μέθοδο σπερματέγχυσης, τα σπερματοζωάρια προωθούνται δυναμικά στις θέσεις γονιμοποίησης (σάλπιγγες, δουγλάσιος) όπου συναντούν τα ωάρια, διατηρώντας τη γονιμοποιητική τους ικανότητα, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται έκπλυση σαλπίγγων (flushing) που αυξάνει τα ποσοστά κύησης. Η διαδικασία αυτή επιτυγχάνεται με … Read more

  • Aναζωογόνηση των ωοθηκών και του ενδομητρίου με PRP

    Aναζωογόνηση των ωοθηκών και του ενδομητρίου με PRP (Platelet Rich Plasma, πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα) για τη θεραπεία της υπογονιμότηταςΗ αναζωογόνηση των ωοθηκών για την αποκατάσταση της γονιμότητας είναι μια τελευταία τεχνολογία που δίνει ελπίδα σε πολλές γυναίκες με εξαντλημένα αποθέματα ωαρίων, λεπτό ενδομήτριο ή και εμμηνόπαυση ακόμη.Η ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων απελευθερώνει ουσίες που ουσιαστικά … Read more

  • POLYCYSTIC OVARY SYNDROME (PCOS)

    Numerous studies have shown that oxidative stress, and excess androgens, play an essential role in the onset and development of POLYCYSTIC OVARY SYNDROME PCOS. COPD can be considered a state of oxidative stress. Specifically, the antioxidant function in the human body cannot deal with excessive reactive oxygen species (ROS) or free radicals.Treatment of POLYCYSTIC OVARY … Read more

 Που θα μας βρείτε

Κηφισίας 3, Μαρούσι
151 23, Αθήνα
Τηλ.: 210 68281502
Fax.: 210 6836090

Εξωσωματική Γονιμοποίηση IVF Σε Φυσικό Κύκλο

Το 1ο παιδί στον κόσμο που γεννήθηκε με εξωσωματική γονιμοποίηση σε φυσικό κύκλο ήταν η Louise Brown. Στον φυσικό κύκλο δεν χορηγούνται ορμόνες. Η ωρίμανση του ωαρίου παρακολουθείται μόνο υπερηχογραφικά & με ορμονικές εξετάσεις. Το κόστος του φυσικού κύκλου είναι στο ήμισυ ή στο 1/3 του κύκλου με φαρμακευτική διέγερση των ωοθηκών.

Διαβάστε Περισσότερα…

Υπογονιμότητα

 

 

 

 

Μέθοδοι – Λύσεις

 

 

 

 

Κύηση

 

 

 

 

Χρήσιμα

 

 

 

Στείλε μας E-mail

Καλέστε μας τώρα